an imageCine suntem ?

Suntem o firma recunoscuta pe plan national, avand o experienta indelungata in domeniul instalatiilor termice si sanitare. Datorita seriozitatii, precum si a profesionalismului de care am dat dovada in fiecare din lucrarile realizate, clientii apeleaza cu incredere la serviciile oferite si ne recomanda.

an imageDe ce noi ?


Executia lucrarilor se realizeaza intotdeauna la termen si este in permanenta concordanta cu posibilitatile de asigurare de catre beneficiari a resurselor financiare.

Executia lucrarilor se adapteaza in permanenta cerintelor pietei si nivelului tehnic crescut al tehnologiilor avansate si al materialelor de instalatii folosite la cele mai diverse lucrari.an imageAlegeti-ne pe noi si va veti convinge !


Pentru atingerea obiectivelor noastre, cat si pentru multumirea deplina a dumneavoastra, S.C. UNIVERS-URL S.R.L. beneficiaza de priceperea si daruirea unei echipe de management profesionista, cu experienta in domeniul instalatiilor sanitare si al instalatiilor termice, precum si de personal calificat si autorizat pentru executia lucrarilor de instalatii.